L’espai de la dreta i de l’espanyolisme estarà molt disputat a les eleccions municipals de 2023. El partit Valents, que presideix Eva Parera, va presentar aquesta setmana la Junta Local de partit a Cornellà de Llobregat. Parera és regidora de l’Ajuntament de Barcelona elegida en la llista de Manuel Valls, ha estat diputada al Parlament de Catalunya pel PP, senadora per CIU, regidora de CIU a l’Ajuntament de Corbera de Llobregat i membre del Consell Comarcal del Baix Llobregat. Ha militat a Unió Democràtica de Catalunya, el partit de Duran i Lleida, a Units per Avançar, partit democratacristià de Ramon Espadaler ara aliat del PSC, i al PP. Dins Valents també hi militen ara Jean Castel, exdiputat de Ciutadans, i Joan López Alegre, exdiputat del PP.

La Junta de Cornellà ha quedat formada per Francisco Lobo Jiménez, president, Miguel Ángel Andreu Alcalá, secretari general, i Andrés Rodríguez Fernández, secretari d’organització.

Durant la presentació, el president de la Junta local, Francisco Lobo, va incidir en els temes estrella de les dretes a totes les ciutats, tot afirmant: “Patim un dèficit de manteniment dels carrers, parcs i places de la ciutat. No necessitem contenidors intel·ligents i cars, sinó grans, fàcils d’usar i barats”, i va denunciar “els greus problemes de seguretat a Cornellà i la poca o nul·la acció per part de l’equip de govern”, malgrat aquest és un dels temes bandera de l’alcalde socialista Antonio Balmón.

Eva Parera va destacar que Valents és “un projecte que il·lusiona la gent, un projecte de suma, de gent que creu que és possible fer que Catalunya torni a ser el motor d’Espanya”.

A Cornellà, l’espai de la dreta disposa, doncs, d’un nou agent que competirà a les properes eleccions amb PP, VOX i un Ciutadans en decadència. Valents també aspira a esgarrapar vots de l’electorat més espanyolista del PSC.

Font i fotografia: Valents

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here