9 municipis del Baix Llobregat organitzen per 19è any la BaixCicletada que se celebrarà el proper diumenge 25 de setembre.

El municipis organitzadors, que disposaran de punt de sortida són aquests:

  • L’Hospitalet
  • Esplugues de Llobregat
  • Sant Just Desvern
  • Sant Joan Despí
  • Cornellà de Llobregat
  • Sant Boi de Llobregat
  • Sant Feliu de Llobregat
  • Sant Vicenç dels Horts
  • Santa Coloma de Cervelló

La BaixCicletada és una iniciativa pensada per a que les famílies i totes les persones amants de les bicicletes preguin els carrers del Baix Llobregat en recorreguts que desembocaran al Parc de Torreblanca, que acollirà diverses activitats i sorpreses  i un estand de Bicibox.

Setmana de la Mobilitat

Aquesta activitat forma part de les programades per a la Setmana Europea de la Mobilitat, que es celebra a Catalunya entre el 16 i el 22 de setembre. Vol promoure hàbits de mobilitat més sostenible, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o en vehicle elèctric. La Setmana d’enguany porta per lema “Combina i mou-te!”.

Font i fotografia: La BaixCicletada

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here