No està de sort la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, la gavanenca Raquel Sánchez. Durant les primeres setmanes de gratuïtat de RENFE les avaries a la xarxa de Rodalies han estat constants. Així, en un dia tant important com el de la presentació el passat divendres del projecte de remodelació de l’Estació de Sants, peça clau del sistema de Rodalies, dues avaries més d’ADIF van enfosquir el seu missatge.

Sánchez es va veure obligada a demanar disculpes a les persones usuàries tot i que va voler recordar que “es produeixen incidències a tot arreu”, intentant defugir la crítica de que la situació a Catalunya és especialment dolenta per la manca d’inversions de l’Estat durant molts anys.

Protesta del Sindicat de Llogaters

Per acabar-ho d’arreglar, la ministra va ser escridassada davant l’Estació de Sants (a la fotografia)  per part de membres del Sindicat de Llogaters que li van exigir una regulació dels lloguers.

Uns minuts després d’iniciar el seu discurs, la ministra va ser interrompuda per una veïna que va prendre unilateralment la paraula per tal d’exposar-li la necessitat de regular el mercat de lloguers. A continuació, un grup de manifestants del Sindicat de Llogaters va escridassar la ministra Sánchez i va fer sonar xiulets. El seu intent d’accedir dins l’espai on es realitzava l’acte va ser impedit pels Mossos d’Esquadra.

Fotografia: Elnacional.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here