El projecte de col·laboració público-privada entre Aigües de Barcelona , l’Ajuntament de Gavà i Cetaqua, s’ha endut l’or en la categoria Governança, Institucions i Empresa Social dels IWA Project Innovation Awards, que s’han celebrat a Dinamarca, sota la temàtica “Water for smart liveable cities” ( a la fotografia). Els premis han reunit més de 10.000 professionals del sector, procedents de 106 països.

L’objetiu de la trobada ha estat tractar el futur de la gestió sostenible de l’aigua i explorar noves formes intel·ligents per aconseguir “ciutats habitables”, amb la digitalització com a eix principal.

Gemma Badia, alcaldessa de Gavà, ha ressaltat que “aquest premi demostra que ens trobem en el bon camí per seguir apostant per un model de recuperació , reutilització i estalvi que porti a la sostenibilitat”. I ha posat en valor “el bon treball de l’Ajuntament, Cetaqua i Aigües de Barcelona”.

L’altra cara de la moneda: segons altres ajuntaments, començant pel de Barcelona, la col·laboració público-privada entre AGBAR i els municipis catalans està lluny de ser exemplar i genera molts conflictes.

Font i fotografia: Ajuntament de Gavà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here