L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha iniciat aquest mes de setembre el programa “Passat, present i futur”, un conjunt d’activitats que serviran per repassar l’evolució històrica de la ciutat, des de la recuperació dels ajuntaments democràtics l’any 1979, quan Carles Riba, al front de la candidatura del PSUC, va guanyar l’alcaldia, fins a l’actualitat, en que encapçala l’Ajuntament l’alcaldessa socialista Belén García.

L’activitat central del programa és una exposició itinerant que visitarà tots els barris de la ciutat i que es va inaugurar el passat divendres, 16 de setembre, a la plaça Mercè Rodoreda.

L’exposició està instal·lada en un mòdul que, en la seva part interior, recull de forma cronològica algunes de les fites que han representat canvis molt significatius per a la ciutat, com ara la construcció dels poliesportius municipals, de les biblioteques o dels parcs. A l’interior del mòdul, i sobre una maqueta de la ciutat, es fan projeccions que permeten viure el canvis d’aquests 40 anys.

El calendari de l’exposició per barris és el següent:

  • Del 16 de setembre al 9 d’octubre: Centre
  • Del 14 al 23 d’octubre: Residencial Sant Joan
  • Del 28 d’octubre al 20 de novembre: Les Planes
  • Del 25 de novembre al 4 de desembre: Les Begudes
  • Del 10 al 20 de desembre: Torreblanca

Font: Ajuntament de Sant Joan Despí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here