La ciutat de Martorell va inaugurar el passat dissabte, 17 de setembre, el Parc Central de la Sínia (a la fotografia). El parc es troba en el nou barri de la Sínia, un espai residencial on s’estan construint 1.100 habitatges, places i zones verdes, un nou eix comercial, zona d’oficines i serveis i una àrea d’equipaments públics. La compensació a tanta construcció és el Parc Central de la Sínia, un espai públic de 20.000 metres quadrats amb zones de jocs infantils, espais verds i zones per a vianants.

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, justifica l’operació urbanística perquè el parc no només serà un gran espai verd del barri de la Sínia, sinó que també ho serà dels barris on hi ha més densitat urbana com el Torrent de Llops, Les Bòbiles i Can Cases. “Fins ara no teníem  un espai com aquest i, a partir d’ara, tindrem un gran pulmó verd al mig d’aquests barris, amb més de 500 arbres”, ha declarat. Segons l’Ajuntament, aquest és el parc més gran del Baix Llobregat Nord.

La festa d’inauguració del nou parc va aplegar milers de persones en una jornada vespertina, amb diverses activitats i el concert gratuït de la cantant India Martínez.

Font: Ajuntament de Martorell

Fotografia: LíniaXarxa

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here