El passat dimarts, 20 de setembre, va tenir lloc la presentació pública de la primera edició del “Premi per a la recerca i innovació en salut Viladecans The Style Outlets”, a les intel·leccions de, centre comercial. Hi van participar María Jesús Montesinos, gerent del centre, i Carles Ruiz, alcalde de Viladecans (a la fotografia).

El premi, dotat econòmicament amb 8.000 euros, es dirigeix a impulsar projectes d’innovació i/o recerca amb impacte en la ciutadania per tal que puguin implementar-se durant l’any 2023.

Per al seu desenvolupament, Viladecans The Style Outlets ha comptat amb l’assessorament cientificotècnic de l’Hospital de Viladecans. El premi s’emmarca a dins l’estratègia de Responsabilitat Social de Neinver. María Jesús Montesinos va destacar que “a Viladecans The Style Outlets comptem amb un full de ruta amb uns objectius específics dirigits a crear un impacte positiu en la societat i en l’entorn”.

La convocatòria es va obrir el mateix dia 20 de setembre i estarà oberta fins el dia 25 de novembre. El projecte guanyador es donarà a conèixer en una cerimònia de lliurament del guardó que tindrà lloc a mitjans de desembre d’aquest mateix any. Les bases de la convocatòria es poden consultar a https://viladecans.thestyleoutlets.es

Font i fotografia: Viladecans Style Outlets

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here