El grup municipal de Junts x Sant Vicenç ( Vicentins pel Canvi + ERC) ha anunciat que votarà en contra de qualsevol tràmit relacionat amb el Pla Urbanístic del Front Fluvial Sud , que impulsa la el govern municipal del PSC a Sant Vicenç dels Horts (a la fotografia).

El grup municipal d’ERC considera el projecte “un precedent que reactivarà la pressió especulativa sobre els espais agraris de Sant Vicenç”.

Es tracta d’un Pla urbanístic que pretén requalificar 8.150 metres quadrats de protecció de sistemes  i 1.172 metres quadrats agrícoles per crear més de 12.000 metres quadrats urbanitzables , que permetrien construir fins a 120 habitatges . L’àmbit s’ubica en diverses parcel·les a continuació de la Vailet, a l’altra banda de la carretera BV2002, algunes de les quals ocupades per cultius.

La portaveu d’ERC, Maite Aymerich, ha convidat l’alcalde socialista Miguel Comino a “fer una reflexió i preguntar-se si val la pena destinar esforços i recursos de l’Ajuntament a projectes no consensuats quan encapçala un govern feble i en minoria”. Comino va arribar  a l’alcaldia amb els vots de Ciutadans però la crisi d’aquest partit l’ha deixat en minoria; enfront té l’oposició d’ERC i els Comuns.

Font: Junts per Sant Vicenç

Fotografia: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here