El primer cap de setmana d’octubre, Castelldefels celebrarà la primera edició de la fira Mar de Vins, una mostra que tindrà per escenari la Plaça de l’Església, el centre neuràlgic del municipi, i que compta amb el segell dels fundadors de Temps de Vi, de Vilanova i la Geltrú, una fira de referència en el sector, i el suport de l’Ajuntament de Castelldefels.

La fira es va presentar aquest passat dimarts, 20 de setembre, al Castell de Castelldefels, amb la participació d’Eva López, regidora de Turisme, i Carles Carbonell i Nacho Vicente, directors de la fira ( a la fotografia). A l’acte es va fer públic el cartell d’aquesta primera edició, així com la programació d’actes que es celebraran dins el certamen.

La fira està concebuda a partir de tres eixos bàsics: promoure els vins elaborats a Catalunya; estendre la cultura del vi i el cava  juntament amb el patrimoni de Castelldefels, i fer créixer la presència del vi català entre els restauradors de la localitat.

Les persones que visitin Castelldefels trobaran una vintena d’expositors entre cellers (14) i estands gastronòmics. També hi haurà programació musical i un programa de tastos paral·lels. El primer d’aquests tastos serà el dissabte dia 1, a les 6 de la tarda, a la Sala de la República, sota el títol de Vins Mediterranis.

El diumenge, dia 2, a les 12 del migdia, al mateix espai, tindrà lloc el tast Recorregut Sensorial per la DO Catalunya.

Font i fotografia: pcats-comunicació

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here