Hi havia preocupació al PSC per si la pluja podia afectar la celebració de la Festa de la Rosa del PSC a la Pineda de Gavà. Però, finalment, no va ser  l’aigua sinó el coronavirus qui va condicionar l’acte celebrat aquest diumenge, 25 de setembre. Tot i estar anunciada com la Festa sense restriccions per coronavirus després de dos anys sense normalitat (el 2020 es va suspendre i el 2021 es fa fer amb fortes restriccions), el covid va voler demostrar que encara no està derrotat i va provocar la baixa del principal reclam del míting, Pedro Sánchez, que va donar positiu per coronavirus. El president espanyol, que havia participat a l’Assemblea General de l’ONU a Nova York, i tenia previst visitar la Fundació Pasqual Maragall, el mateix diumenge va anunciar que “aquest matí he donat positiu per Covid-19” i que no podria ser a la Festa del PSC a Gavà.

Tal com estava previst, la Festa va comptar amb les intervencions de Gemma Badia, alcaldessa de Gavà, de l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, i de Jaume Collboni, tinent d’alcalde de Barcelona. Tot i que era present a l’acte, la Ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i exalcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez no va intervenir substituint Pedro Sánchez; qui va prendre la paraula en el seu lloc fou Santos Cerdán, secretari d’organització del PSOE.

Per la seva banda, Salvador Illa (a la fotografia), primer secretari del PSC, va criticar durament la política fiscal del PP i, en clau catalana, va instar al president de la Generalitat, Pere Aragonès, a practicar el diàleg a Catalunya.

Fotografia: Bruguers

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here