La nit de l’1 al 2 d’octubre la Colònia Güell, a Santa Coloma de Cervelló, serà l’escenari d’un joc de rol en viu nocturn de supervivència. L’equip de Joventut ha organitzat “l’activitat més bèstia de l’any al poble: una apocalipsi zombi”.

L’acció es desenvoluparà entre les 10 de la nit i les 4 de la matinada de l’endemà per l’entorn de la Colònia. Aquesta activitat va ser la més votada a l’Assemblea Jove dels Pressupostos participatius “La Pasta Jove 2022”.

Els jugadors i jugadores es desplaçaran d’un lloc a l’altre de la Colònia Güell convenientment identificats per superar les proves que se’ls imposin mentre són perseguits pels zombis que els intentaran capturar i convertir en morts vivents.

El Departament de Joventut distribuirà cartells d’avís per diversos equipaments i establiments del poble, per evitar ensurts al veïnat.

El joc està obert a la participació dels majors de 14 anys. Els menors d’entre 10 i 13 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta. El preu de la inscripció és de 25 euros però hi ha descomptes per als joves d’entre 14 i 29 anys. La inscripció es pot fer a www.z-infection.com

Font: Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló

Fotografia: El Mundo

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here