Entre aquest divendres, 30 de setembre, i el diumenge 2 d’octubre, tindrà lloc el gruix de La Palanca, segon Festival de Circ Contemporani d’Esparreguera. El passat dia 21 de setembre l’alcalde de la ciutat, Eduard Rivas, el regidor de Cultura, Juan Jurado, la direcció artística del festival, Sílvia Compte i Jordi Juanet, i l’artista esparreguerí, Manolo Alcántara, van presentar les activitats d’aquest any.

Aquest divendres a les 8 del vespre, el Teatre de la Passió acollirà l’espectacle inaugural Dejà vu, de la companyia Manolo Alcántara. El dissabte 1 d’octubre, a dos quarts de 12 del migdia a la Plaça del Centre es representarà Gregaris, de Soon Circus Compan. A les 6 de la tarda, al mateix lloc, la companyia Mumsic Circus representarà Flou Papagayo, i a dos quarts de 8, a la plaça de la Pagesia, es podrà veure Gap o 42, de la companyia alemany Chris & Iris. A dos quarts de 10 del vespre serà el torn de The Crazy Mozarts, de la companyia argentina Mundo Costrini, al Teatre de la Passió.

Diumenge, dia 2, La Palanca arrencarà amb I les idees volen… d’Animal Religion, I continuarà amb Envà, de la companyia Amer i Africa Circ. I el festival es clourà amb Potser no hi ha final, de la companyia Circ Pistolet.

En aqueta edició s’han  programat també sis tallers per acostar aquesta disciplina al públic familiar.

L’Ajuntament ha destinat a La Palanca un total de 65.000 euros: un Festival més obert i internacional que marcarà l’activitat cultural d’Esparreguera aquest cap de setmana.

Font: Ajuntament d’Esparreguera.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here