L’ex-alcalde de Sant Feliu de Llobregat i professor de secundària Jordi San José enceta una nova etapa com a escriptor amb “Estimades famílies” (Eumo Editorial, 2022), un llibre en què retrata la diversitat de models d’agrupació familiar de la nostra societat. L’autor elogia el valor d’aquesta institució que tant s’ha transformat en el últims temps i que tant ha eixamplat el seu abast semàntic. El llibre arribarà a les llibreries a partir del proper 5 d’octubre.

L’argument de l’obra es basa en el que passa en un institut de secundària de l’àrea metropolitana de Barcelona, on l’Anna, professora novella, i en Miquel, professor a les portes de la jubilació, compateixen reflexions, alegries, reptes i dilemes fruit de la seva relació amb tots ells.

En el llibre apareixen els diferents tipus de família: tradicional, monoparental, homoparental, d’acollida, adoptiva, monolingüe o plurilingüe.

Jordi San José (Sant Feliu de Llobregat, 1957), avui jubilat, ha estat mestre de primària, professor de secundaria i regidor i alcalde de Sant Feliu de Llobregat per ICV-EUIA.

Ja hi ha diverses presentacions anunciades. A la comarca seran a Sant Feliu (el 26 d’octubre), Sant Joan Despí (8 de novembre), Sant Boi de Llobregat (17 de novembre) o Cornellà (29 de novembre).

Font i fotografia: Eumo Editorial

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here