Aquest poper dissabte, 1 d’octubre, Olesa de Montserrat viurà la Festa de Tardor del Mercat Origen Montserrat, coincidint amb la celebració de la Festa dels Miquelets.

El Mercat de pagès comptarà amb diverses parades de productes de proximitat dels productors del Parc Rural del Montserrat i tot un seguit d’activitats que faran que la visita sigui una experiència molt més completa.

El Mercat estarà ubicat a la Plaça Nova, a partir de les 10 del matí i fins les 2. S’hi podrà trobar una completa oferta de tota mena de productes de l’horta ecològica, a més de formatge, mató, oli, carn de cabrit i vedella i mel.

A més de les parades dels pagesos hi haurà un espai de barra amb begudes i tapes per a fer degustació, i durant tot el matí se celebraran activitats com ara manualitat per a infants, una gimcana, contacontes, taller d’ungüents, cuina en directe, música ambient i un vermut amb Concert-Ball.

El Mercat conviurà amb la Festa dels Miquelets que tindrà lloc a Olesa durant tot el cap de setmana i que transforma el municipi en escenari de la Guerra de Successió.

Font: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here