Aquest passat dimarts, 27 de setembre, una delegació del Partit Popular (PP) va visitar la seu de Comissions Obreres del Baix Llobregat, a Cornellà.

La delegació del PP estava encapçalada per Manuel Reyes, president del partit a la demarcació de Barcelona i representant al Consell Comarcal del Baix Llobregat, i Agustín Parra, vicesecretari d’organització del partit a Barcelona. Es van reunir amb Josep Maria Romero, secretari comarcal del sindicat, i altres membres de CCOO, del sector de l’hosteleria, del turisme i de l’automoció (a la fotografia).

Els representants sindicals van exposar la seva aposta per una transició justa i que cal evitar que els canvis que s’estan produint signifiquin una pèrdua de pes industrial i de llocs de treball.

El PP va presentar un ventall de propostes per a la recuperació econòmica de Catalunya, aplicables al Baix Llobregat.

Josep Maria Romero va demanar als populars “rigor i objectivitat a l’hora de valorar els efectes de la darrera reforma laboral”, a la que el PP es va oposar de forma aferrissada, i els hi va traslladar “la preocupació sobre les conseqüències de les propostes per reduir la recaptació fiscal” que impulsa el PP en Comunitats com Madrid o Andalusia per a les rendes altes. Segons CCOO, aquestes rebaixes “dificultaran la capacitat de mantenir serveis públics, polítiques de reactivació econòmica i de redistribució de la riquesa”.

PPC i CCOO van constatar les seves diferències d’enfocament i estratègies per implementar a la realitat econòmica del Baix Llobregat, però van valorar positivament el fet de poder reunir-se i contrastar-les amb normalitat.

Font i fotografia: CCOO Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here