El dilluns 26 de setembre va acabar la Festa Major del Prat de Llobregat. I el dijous, l’Ajuntament feia un primer balanç de l’edició d’enguany, que ha valorat positivament, especialment pel que fa als nivells de participació social. L’Ajuntament ha volgut afavorir espais de trobada i de relació entre la ciutadania, tornant a recuperar plenament l’esperit de la celebració després de dos anys de pandèmia.

Prop de 70.000 persones han gaudit de unes cent activitats, durant els 5 dies de Festa, un més de l’habitual i que ha coincidit amb dos festius locals (el divendres 23 i el dilluns 26 de setembre). S’ha seguit avançant en el model de Festa Major descentralitzada apropant les activitats als barris, més enllà del casc antic.

S’han consolidat nous escenaris i s’ha fomentat l’ús comunitari dels carrers i espais que afavoreixen la trobada ciutadana. Les activitats més nombroses han estat les de cultura popular i tradicional (a la fotografia) i les musicals. 2.300 persones han participat en les activitats esportives. El web elprat.cat/festamajor ha tingut 71.600 visites.

El consistori ha llançat una enquesta per recollir les opinions de la ciutadania sobre la Festa Major. Els resultats permetran fer un balanç definitiu.

Font i fotografia: Ajuntament del Prat de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here