Joel Plata (a la fotografia), gimnasta de Viladecans, va aconseguir el tercer lloc al sisè Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona i 40 Memorial  Joaquim Blume d’artística, disputat aquest dissabte, 1 d’octubre, al Centre Esportiu Olímpic de la Vall d’Hebron de Barcelona.

El guanyador va ser el britànic, Joe Fraser, amb una puntuació en el concurs general de 84’950, per davant del japonès Kazuma Kaya ( 84’ 350) i de Joel Plata ( 83’100). En categoria femenina va guanyar la italiana Manila Esposito.

Joel Plata va guanyar la medalla de bronze en barra fixa en el darrer Campionat d’Europa, celebrat el mes d’agost a la ciutat de Munic (Baviera). Segons BTV, l’esportista del Baix Llobregat és un dels màxims exponents de la gimnàstica artística de casa nostra, ja que probablement està completant la millor temporada de la seva carrera. Plata és també campió d’Espanya individual de gimnàstica.

Fotografia: Vilapress

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here