L’home de 82 anys desaparegut la setmana passada a Molins de Rei va ser trobat amb vida aquest diumenge, 9 d’octubre, segons van informar els Mossos d’Esquadra.

Des de la seva desaparició s’havia activat un ampli dispositiu de recerca (a la fotografia) amb més de 200 persones i 17 dotacions dels Bombers de la Generalitat, que l’han coordinat. Hi van participar nombroses persones voluntàries i agents dels Mossos, Guàrdia Urbana, Protecció Civil, les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) i la Creu Roja. L’operatiu estava format tant per unitats terrestres com per un helicòpter i membres del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers i també per unitats canines i subaquàtiques.

Damián Méndez  va desaparèixer el passat dijous al vespre i està diagnòstic d’Alzheimer. El Servei d’Emergències Mèdiques el va traslladar a l’Hospital Moisès Broggi per comprovar el seu estat de salut, segons va informar l’Ajuntament de Molins de Rei, que va donar les gràcies a tothom, professionals i voluntaris, que havia participat en la recerca. Però avui, dilluns, l’Hospital  Moisès Broggi de Sant Joan Despí ha  anunciat que ha mort aquesta matinada.

Dimecres també es va trobar la noia de Castelldefels

El passat dimecres, dia 5, també es va trobar sana i estàlvia la Blanca, la noia de 19 anys de Castelldefels que va estar 10 dies desapareguda.

Els Mossos havien fet un tuït el dilluns passat demanant ajuda ciutadana per localitzar-la i en van difondre la seva imatge i descripció.

Un cop la noia va ser localitzada, els Mossos van agrair la col·laboració de la ciutadania.

Dos casos que mostren la solidaritat de la ciutadania del Baix Llobregat i l’eficàcia dels Cossos de seguretat i emergències del país.

Font: ACN

Fotografia: Viu Molins de Rei

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here