Més de 500 monitores i monitors del temps educatiu del migdia de Fundesplai que treballen en centres educatius arreu de Catalunya va participar el passat dissabte, 8 d’octubre, a Centre Esplai (El Prat de Llobregat) en una trobada formativa per educar en alimentació sostenible i saludable. Aquest és l’eix pedagògic de Fundesplai per aquest curs 2022-23. A través de diferents tallers i activitats es van formar en recursos pedagògics per poder educar en aquest àmbit a infants i joves en els espais del temps educatiu del migdia.

Entre els tallers, van destacar el de la lluita contra el malbaratament alimentari als menjadors escolars, el d’aprendre a posar en marxa un hort escolar amb una gran diversitat de llavors o un receptari perquè infants i joves aprenguin a fer receptes per reaprofitar els aliments. També es van fer formacions orientades a l’educació emocional, la convivència, la diversitat i la participació dels infants i joves.

Monitors i monitores també van visitar la innovadora exposició de 1.500 metres quadrats “Menja. Actua. Impacta”, de la que elBaix.cat ja va informar, situada a la seu de Fundesplai.

Font i fotografia: Fundesplai

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here