Desprès de quatre anys sense fer-se i una edició cancel·lada  l’any 2020, torna el Festival Internacional de Pallassos de Cornellà- Memorial Charlie Rivel.

Aquest diumenge, 16 d’octubre, començarà aquesta 19a edició, d’una forma molt especial: una festa inaugural gratuïta a partir de les 11 del mati, a la Plaça de l’Església, amb la participació del showman Pep Callau, el Karaoke de De Mortimers i els tallers de Kanaya Circ i Sienta La Cabeza.

El Festival s’allargarà fins el diumenge 23 d’octubre, amb més de seixanta espectacles, activitats i tallers als carrers, sales, escoles, biblioteques, mercats i residències de gent gran de Cornellà de Llobregat.

Dins la present edició destaquen quatre estrenes: B.O.B.A.S de Jimena Cavalletti, Ridi Pagliaccio d’Asaco Producciones, Rocket Carnival Clownz de la Cia. Passabarret i Solo de Roi Borrallas.

A més, en aquesta 19a edició, gràcies a un acord de col·laboració entre l’Ajuntament de la ciutat i l’ONCE s’incorpora àudio-descripció i llenguatge de signes al espectacles.

La Carpa de la Plaça Catalunya tornarà a ser una de les protagonistes del Festival. Durant la Gala Inaugural del dijous 20 d’octubre, tindrà lloc el lliurament de tres Nassos d’Or: a Los Excèntricos (el de 2020) i els dos Nassos d’Or 2022 en homenatge ala germans Carles i Lluís Raluy.

En el marc del Festival, aquest diumenge, l’Auditori aixecarà el teló per rebre Gran Reserva, de Rhum & Cia, guardonat amb el Premi Serra d’Or al millor espectacle de pallassos 2022.

Font i fotografia: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here