La traumàtica decisió de la bases de Junts per Catalunya de trencar el pacte de govern amb ERC a la Generalitat continua portant conseqüències. I aquestes afecten als càrrecs públics de Junts independentment de què votessin.

El Delegat del Govern a la Regió de Barcelona, Toni Morral (a la fotografia), en el curs de la reunió del Consell Assessor Territorial, en el que hi participen ajuntaments i consells comarcals, entre els quals els del Baix Llobregat, va explicar la nova composició del Govern de la Generalitat i va agrair la col·laboració que ha tingut dels municipis.

Toni Morral va explicar que va posar el seu càrrec a disposició del president de la Generalitat després de la consulta interna de Junts. I va afegir que ho va fer “per coherència, tot i que sempre he defensat que estant al Govern es pot ajudar més a la ciutadania que no sent-hi”. De fet, Morral, membre de l’Executiva de Junts, es va mostrar públicament partidari de que el partit  continués al Govern, opció que finalmemt va resultar derrotada.

El fins ara Delegat va afegir que amb el nomenament de la persona que el substitueixi espera que “la normalitat es pugui recuperar com més aviat millor”.

Morral, que es defineix com “una persona de govern” va remarcar que ha intentat ser útil, “fent de pont entre l’Executiu i els ajuntaments”, una tasca que diversos representants municipals de diferents colors polítics li reconeixen.

Font: Delegació Territorial del Govern a Barcelona

Fotografia: Nació Digital

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here