Pocs dies després que elBaix.cat informés de l’elecció de Candela López  com a candidata a l’alcaldia de Castelldefels per part de Movem Castelldefels En Comú Podem, aquest diumenge 16 d’octubre, els Comuns faran l’acte de presentació pública de la seva cap de llista (a la fotografia).

Sota el lema “Sumar per guanyar”, la festa tindrà lloc a la Plaça de l’Església, a partir de les 11 del matí. Inclourà música, vermut i jocs infantils.

El plat fort, a les 12 del migdia, serà el diàleg previst amb Candela López Tagliafico, candidata a l’alcaldia, i  amb Jessica Albiach, presidenta del grup parlamentari d’En Comú Podem al Parlament de Catalunya.

Amb tota seguretat Candela López, exposarà les línies generals de la seva proposta per Castelldefels.  Jessica Albiach, a més d’expressar el seu suport a la seva companya de coordinació de Catalunya en Comú, responsabilitat que exerceixen al costat de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, es referirà previsiblement  a la crisi del Govern de la Generalitat, després de la ruptura entre ERC i Junts per Catalunya, i al paper que poden jugar els Comuns en aquest nou escenari polític. I ho farà en un municipi on el PSC i ERC governen plegats, amb el suport d’una regidora trànsfuga i dos regidors del partit espanyolista de dretes, Ciutadans.

Font i fotografia: Movem Castelldefels En Comú Podem

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here