L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, en companyia de la Coordinadora Comarcal Garraf- Alt Penedès i Baix Llobregat de l’Associació contra el càncer , Olga Pedra, i de la presidenta de l’Associació contra el càncer de Gavà, Pilar Gràcia, van presentar la II Cursa contra el càncer (a la fotografia)  que tindrà lloc a la ciutat aquest diumenge, 16 d’octubre.

La cursa, tal com ja va informar elBaix.cat, té una distància de 5 quilòmetres i sortirà a les 10 del matí de l’Estadi Municipal La Bòbila on també hi haurà l’arribada.

L’alcaldessa de Gavà va recordar que la I Cursa es va fer l’any 2019 i es va aturar aquests anys per la pandèmia, però ara “recuperem aquesta cursa amb moltes ganes i sobre tot amb l’interès de visualitzar que l’esport és una de les millors prevencions contra la malaltia del càncer”. Va afegir que els diners que es recaptin a la cursa “són molt necessaris per tot el que s’està fent contra el càncer, especialment la promoció de la detecció, evidentment el tractament i la investigació”.

“Gavà en marxa contra el càncer” està organitzada per l’Associació contra el càncer a Gavà i té la col·laboració de l’Ajuntament i el Club Atletisme Gavà, Intersport, Solan de Cabras, i Consum. El preu per participar és de 10 euros i inclou samarreta tècnica i esmorzar en acabar la cursa.  Les inscripcions es poden fer on line o de forma presencial a Intersport Gavà, aquest divendres (tarda)  i dissabte (tot el dia), i a l’Estadi La Bòbila el mateix diumenge de 2/4 de 9 a 2/4 de 10 del matí.

Font i fotografia: Ajuntament de Gavà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here