En un escenari post pandèmic i de crisi econòmica les organitzacions, institucions i entitats han d’abordar molts reptes per garantir i millorar el benestar, així com la igualtat d’oportunitats per a adolescents i joves. Per aquest motiu, cal invertir tots els esforços, recursos i innovacions en la implantació de polítiques públiques de joventut eficaces, incorporant alhora el compromís dels agents del tercers sector.

En aquesta línia, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i la Diputació de Barcelona organitzen aquest dimarts, 18 d’octubre, entre dos quarts de 10 del matí i les 5 de la tarda, a l’Hotel FrontAir Congress de Sant Boi, la Jornada d’Adolescència  i Joventut.

La jornada inclourà la conferència “El cervell de l’adolescent”, a càrrec de David Bueno i Torrens, director de la Càtedra de Neuroeducació de la UB, una taula rodona de “Bones pràctiques després de la Pandèmia”, la conferència “Context actual, adolescents i joves en una societat d’incertesa”, impartida per Xavier Martínez Celorrio, doctor en Sociologia i llicenciat en Antropologia per la UB, i una Taula d’experiències municipals.

Font: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Fotografia: Hospital Vall d’Hebron

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here