Més de 200 persones van voler ser presents el migdia del passat diumenge, 16 d’octubre, a la plaça de l’Església de Castelldefels, per acompanyar Candela López Tagliafico en la seva presentació com a candidata a l’alcaldia de la ciutat, per Movem Castelldefels En Comú Podem (a la fotografia).

La candidata va reivindicar que el seu espai polític “ garanteix l’aplicació de les mesures que fan avançar la ciutat en temps de crisi i dificultats. Ho vam fer entre 2015 i 2020, després de rebre una ciutat que estava paralitzada per la manca d’inversions; i ho hem de tornar a fer ara, que l’actual govern municipal, format per PSC i ERC, no fa front als problemes que té hores d’ara Castelldefels”.

Candela López va recordar alguns del problemes que pateix la ciutat, com la manca d’habitatge assequible, l’estat de l’Avinguda dels Banys, a la platja, o els problemes derivats de les obres a la C-245 al seu pas per l’Avinguda Constitució. També va recordar que la ciutadania pateix un deficient servei d’autobusos, amb avaries i constants retards, i va reivindicar la construcció del tercer CAP , de més escoles bressol, d’un centre de dia i d’un altre pavelló poliesportiu, i la necessitat de reforçar l’atencio domiciliària a la gent gran. Va posar èmfasis en la política mediambiental apostant per “omplir les teulades dels edificis públics de plaques solars” i per la defensa del patrimoni natural, citant explícitament l’espai de l’Olla del Rei.

També va posar en valor l’esperit de suma d’idees i de propostes, a l’estil del projecte que propugna la vicepresidenta  del Govern central, Yolanda Díaz, d’Unidas Podemos. Precisament el dia abans, López havia estat present a Sabadell en  l’acte en el que la vicepresidenta havia exposat la seva proposta a Catalunya.

La presidenta del grup d’En Comú Podem al Parlament de Catalunya, Jessica Albiach, va voler acompanyar Candela López en aquest acte tan especial i la va definir com “la millor alcaldessa”.

L’acte es va viure en un ambient festiu amb molts veïns i veïnes que es van aplegar al llarg del mati a la plaça de l’Església, a l’entorn d’un espai de jocs infantils tradicionals i un vermut que es va oferir a les persones assistents, un cop havia acabat l’espai de diàleg polític, que havia presentat el periodista Goyo Benítez.

Font i fotografia: Movem Castelldefels- En Comú Podem

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here