Des d’aquest dijous, 20 d’octubre, i fins el diumenge, Gavà celebrarà una nova edició del GAVÀMÓN , la Mostra dels Drets Humans. En solidaritat i suport amb les lluites pels Drets Humans que s’articulen per tot el món, la Mostra arriba a la seva 18a edició. Segons l’alcaldessa de la ciutat, Gemma Badia, Gavàmón “s’ha convertit en tot un referent de prestigi i qualitat per fomentar la cohesió social, la convivència i el reconeixement de la diversitat a través de les arts”. Aquest any l’eix central és el Dret a la Igualtat de Gènere.

El primer acte, dijous, serà una Taula rodona sobre la realitat de les dones i les nenes a l’Afganistan. El divendres tindrà lloc la Nit Solidària. I dissabte l’Associació Amics de la Dansa presentarà una proposta per sensibilitzar sobre els drets humans, a través d’accions artístiques al carrer.

La Mostra es tancarà diumenge amb l’espectacle “Migrare” de la Companyia Maduixa. Exposicions com #EllesTambé d’Anna Surinyach  i sobre les entitats de cooperació de la ciutat complementaran  la programació del GavàMón d’aquest any.

Font: Ajuntament de Gavà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here