El dimarts, 11 d’octubre, l’actual alcalde d’Abrera, Jesús Naharro (a la fotografia), va aconseguir el suport unànime de la militància del PSC com a cap de llista de cara a les properes eleccions municipals del 28 de maig de 2023. Finalitzava així el procés que el PSC va posar en marxa per tal d’escollir el seu candidat amb la participació de tots i totes les militants.

Naharro va refermar la seva voluntat de “tornar a ser alcalde d’Abrera, de totes i tots per seguir treballant pel municipi d’Abrera, amb el màxim esforç, il·lusió, passió i intensitat”. I es va comprometre a “donar solucions als problemes reals” de la ciutat.

El PSC va aconseguir l’any 2019 una clara majoria absoluta, amb el 51’4 % dels vots i 11 regidories. Alternativa d’Abrera i Abrera en Comú van obtenir per separat el 20’3 % dels vots i 3 regidories: ara es presentaran unides en una única candidatura sota el nom d’Alternativa En Comú: són l’oposició al govern actual. ERC, amb el 13’8 % dels vots va aconseguir 2 regidories i, tot i no ser necessaris numèricament, formen part del govern local gràcies a un pacte amb el PSC. Ciutadans, ara en vies de desaparició, amb el 7’3 per cent, disposa d’una única regidora. El PP i Junts per Catalunya es van quedar a les portes de l’Ajuntament.

Font i fotografia: PSC-Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here