La Comissió de Selecció de la XI edició dels  Premis de Reconeixement Cultural de la comarca ha escollit 37 candidatures finalistes d’entre les 92 presentades. Entre les finalistes hi ha 25 candidatures col·lectives i 12 d’individuals. Són aquestes:

  • Experiències culturals: Comitè de l’Antifaç de Molins de Rei, el Projecte Mons de Sant Just, el projecte memorialista: 50 anys de la caiguda del Pont de Carles III de Molins, el Festival Lola d’Esparreguera, la Llibreria Nou Rals de Viladecans, la Trobada de Centres d’Estudis i Estudiosos d’Eramprunyà, Josep Campmany, Pere Baltà, Carmen Doorà, Alizzz (Cristian Quirante), Josep Llurga I Manuel Clemente.

 

  • Experiències socials: Congrés de Dones, Fundacio Rubricatus del Prat, Centenari de la Unió Esportiva Santboiana, Fundació Fundesplai del Prat, Associació Cuidando de Ti de Sant Boi, Tecnologies Creatives a l’aula (UPC) de Sant Vicenç i Castelldefels, Secció femenina del Club Levante Les Planes de Sant Joan, Carlota Dobaño, Jaume Funes i Manuel Estellés.

 

 

  • Experiències ecològiques: Federació d’Agrupacions de Defensa Forestal, Projecte Mentali pel reaprofitament alimentari de Sant Esteve, la Cooperativa Forest Baix de Vallirana, SOS Baix Llobregat i l’Hospitalet, l’Espai Test Agraris de Sant Vicenç, la Casa de l’Energia del Prat i Lluis Tejedor.

 

  • Experiències econòmiques: Laboratori Reig Jofre de Sant Joan, la Tartana de Can Bofill de Molins de Rei, Soler i Sauret de Sant Feliu, Producciones de Barrio d’Esplugues, la Cooperativa La Rural de Collserola, l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat, Anna Vidal i Jesús Lozano.

Els Premis es donaran a conèixer en l’acte que tindrà lloc al Prat de Llobregat el 18 de novembre, al Cèntric Espai Cultural.

Font i fotografia: CECBLL

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here