elPetit és el Festival Internacional d’Arts per a la Primera Infància. Tindrà lloc a 11 ciutats, entre elles Viladecans, del 12 al 27 de novembre.

Aquesta iniciativa programa els millors espectacles contemporanis nacionals i internacionals que van dirigits a infants d’entre 0 i 5 anys.

El Festival va néixer l’any 2005 a laSala de Sabadell amb l’objetiu de crear el primer festival internacional del país dedicat exclusivament a les arts per a la primera infància i mostrar creacions artístiques de qualitat. Poc a poc s’hi han anat sumant espais escènics de diferents ciutats dels Països Catalans fins arribar a comptar amb 26 ubicacions repartides per onze ciutats. Durant 16 dies es podran veure 51 funcions familiars i 31 funcions escolars de companyies de 7 països diferents.

Viladecans acollirà unes primeres funcions, l’espectacle KLeurR+, el diumenge 13 de novembre, a les 12 del migdia, i el dilluns 14 de novembre, a les 10 del matí, a l’Atrium. Després, el dia 17 el teatre acollirà un taller familiar (Som natura), i el diumenge, 27 de novembre, l’Atrium serà escenari de Sotabosc.

També hi participen Sant Esteve Sesrovires i el Centre Penitenciari Brians 2.

Font i fotografia: elPetit

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here