El PSC està procedint aquests dies a nomenar els caps de llista del 2023 a la majoria de municipis del Baix Llobregat.

Després de Castelldefels, Sant Andreu de la Barca o Cornellà, ha arribat el torn de Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat

A Molins de Rei, el candidat serà Xavi Paz, l’actual alcalde, que governa gràcies a un pacte amb Junts per Catalunya (a la fotografia, amb el primer tinent d’alcalde, Ramon Sánchez, de Junts). Paz va ser escollit per unanimitat el passat dissabte, 5 de novembre, en una assemblea extraordinària de l’agrupació del PSC celebrada a la Federació Obrera.

Xavi Paz va ressaltar que el seu projecte “té la mirada centrada en el curt, mig i llarg termini” i va afirmar que en un moment d’incerteses el seu és un govern que ofereix credibilitat i estabilitat.

A Sant Feliu, la cap de llista serà la regidora Lourdes Borrell, que es troba a l’oposició davant el govern de Comuns i ERC. Borrell va rebre el suport unànime de la militància de la capital de la comarca en una assemblea extraordinària.

Lourdes Borrell sembla haver escollit com a tema principal de la seva campanya la polèmica generada per la falsa informació facilitada pel PSC sobre suposats retards en el soterrament de les vies de RENFE. Després del seu nomenament, va insistir en el mateix argument sobre una pressumpte aturada de les obres, que ja havia estat desmentida per l’Ajuntament, afirmant que “ERC i els comuns han demostrat que no són la garantia de seguiment i acompanyament que necessita el soterrament, el projecte de transformació més important de les darreres dècades”.

Font: PSC- Baix Llobregat

Fotografia: Ajuntament de Molins de Rei

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here