En el procés de preparació de la nit dels Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat que, organitzada pel Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, tindrà lloc al Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat, el proper dia 18 de novembre a les 8 del vespre, s’han obert les votacions per escollir la personalitat baixllobregatina de l’any.

El període de votació va començar el passat dilluns, 7 de novembre, i s’allargarà fins el dia 17, a les 14 hores, la vigília de l’acte de lliurament de premis. La votació es pot fer a la web del CECBLL.

Les candidates a aquest premi, que s’atorga per votació popular, són enguany la cineasta de Cornellà de Llobregat, Carol Rodríguez, i la cantant d’Olesa de Montserrat, Chanel Terrero (a la fotografia).

Aquest guardó es va instaurar a la 8a edició dels Premis i des d’aleshores l’han guanyat l’actriu de Sant Just Desvern , Clara Segura, la meteoròloga de Molins de Rei, Mònica Usart, i la cantant internacional de Sant Esteve Sesrovires, Rosalía.

Carol Rodríguez Colás, baixllobregatina de Cornellà, és directora de cinema i televisió. El seu primer llargmetratge, “Chavalas”, ha estat aclamat per la crítica i el públic. La pel·lícula, que ha rebut diversos premis, va ser rodada en plena pandèmia a Cornellà i posa de relleu els valors de la classe treballadora que trobem a la seva ciutat i en molts municipis de la comarca.

Chanel Terrero Martínez, coneguda artísticament com Chanel, és una baixllobregatina d’Olesa de Montserrat, d’origen cubà. Es va fer famosa per la seva participació al festival d’Eurovisió 2022, amb la seva cançó “SloMo”, amb la que es va classificar dins el Top 3, després d’haver guanyat el Benidorm Fest. A més de cantant és actriu i ballarina. Ha participat a musicals com “Mortadelo y Filemón, the musical”, “Mamma Mia!” o el “Rei Lleó”.

Font i fotografia: CECBLL

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here