Del 12 al 19 de novembre, Vallirana serà escenari durant uns setmana d’un seguit d’actes relacionats amb la novel·la històrica, un gènere literari que té moltes persones seguidores.

Aquest dissabte, dia 12, a les 11 del matí, comencen les activitats amb la Taula Rodona que tindrà lloc a la Masia  Molí de Can Batlle. Hi participen les escriptores Gloria Sabaté, Anna Basanta i la directora de la Biblioteca de Vallirana, Eva Cañadas. Modera l’acte la periodista i escriptora Irene Jezabel.

El dilluns, 14, la Biblioteca Josep M. López Picó acollirà el Club de lectura amb Coia Valls, que parlarà de la seva ultima novel·la “L’Alquímia de la vida”.

Dimarts, Montserrat Pagès, parlarà de Santa Leda de Vallirana. A la recerca d’una església perduda. I dimecres, xerrada amb l’editor Ángel Martos, fundador de Dièresis, editorial que publicarà el I Premi de Novel·la Històrica de Vallirana.

Les activitats continuaran el dijous, amb la xerrada de Salvador Alventosa: Parlem de rellotges de sol. Una riquesa arquitectònica. Els actes de dimarts, dimecres i dijous es celebraran a la Masia Molí de Can Batlle.

Finalment, el dissabte, 19 de novembre, es farà pel matí una visita guiada a la Capella de Sant Silvestre, i a les 7 de la tarda, l’acte central de la setmana: el lliurament del 1r Premi de Novel·la Històrica de Vallirana a l’obra que resulti guanyadora d’entre les vuit finalistes, al Restaurant Selva Negra.

Font i fotografia: Ajuntament de Vallirana

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here