Cinc persones d’entre 21 i 25 anys, tres homes i dues dones, van ser detingudes aquest divendres, 11 de novembre, com a presumptes autores d’una agressió a un mosso d’esquadra fora de servei dissabte passat a Castelldefels, de la que elBaix.cat va informar.

El primer dels investigats es va presentar voluntàriament dimecres a una comissaria, i dos més van ser detinguts el dijous en un dispositiu de localització a Viladecans i Barcelona. La quarta detinguda es va adreçar ahir a comissaria i el cinquè va ser localitzat pels investigadors a Gavà. Una sisena persona va declarar per la presumpta relació amb els fets.

Als cinc detinguts se’ls atribueixen delictes de lesions, robatori amb violència i intimidació i atemptat a agent de l’autoritat. La investigació continua oberta.

L’agressió va tenir lloc dissabte passat a Castelldefels quan l’agent fora de servei va mediar en una discussió entre un taxista i una noia. En aquell moment un altre vehicle va aparèixer al lloc i tres homes que hi viatjaven van baixar del cotxe i van començar a colpejar l’agent. El mosso va ingressar a l’Hospital de Viladecans amb fractures al nas i al parietal i va rebre 27 punts de sutura a la cara.

Font: ACN

Fotografia: Nació Digital

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here