Coincidint amb el dia del 50è aniversari de la inauguració de l’Hospital de Bellvitge, el passat dimarts, 8 de novembre, es va presentar a la sala d’actes de l’hospital el llibre “L’Hospital Universitari de Bellvitge.50 anys”.

El projecte d’aquerst llibre de gran format (230 x 330 mm) ha estat portat a terme pel Gabinet de Comunicació i Relacions Institucionals de l’Hospital de Bellvitge i Ars Satèl·lit, amb el suport de la Diputació de Barcelona. El text, que inclou versions en català i en castellà, ha anat a càrrec del periodista Albert Lladó. Se n’han editat un total de 2.000 exemplars, que es repartiran entre els professionals de l’hospital fins exhaurir existències. També és accessible on-line.

Al llarg de 164 pàgines, el llibre fa un recorregut per tota la història  del centre hospitalari  i incou més de 150 fotografies.

Actualment, amb 5.200 professionals experts i compromesos, Bellvitge és l’hospital de proximitat de la ciutadania de l’Hospitalet i del Prat de Llobregat i centre de referència de màxima complexitat per a 2 milions de persones, tot l’eix sud de Catalunya.

La presentació del llibre es va afegir a tot un conjunt d’activitats i iniciatives que s’han portat a terme per celebrar els cinquanta anys de la història de l’hospital, de les que elBaix.cat ha anant informant.

Font i fotografia: Premsa Hospital de Bellvitge

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here