El Festival de Cine de Terror de Molins de Rei va celebrar el dissabte, 12 de novembre, la seva última sessió amb la clàssica Marató de 12 hores, una autèntica tradició en el calendari d’esdeveniments que el Baix Llobregat acull durant l’any. S’han reproduït les conegudes imatges d’espectadors intentant vèncer el son, menjant entre pel·lícules i l’aparició d’éssers terrorífics en el pati de butaques de La Peni (a la fotografia)

La pel·lícula danesa Speak No Evil, de Christian Tafdrup, sobre unes accidentades vacances de dues famílies, ha guanyat els premis a la millor pel·lícula i a la millor banda sonora, mentre que la mexicana Huesera, debut de Michelle Gaza Cervera, al voltant l’embaràs, supersticions i noves maternitats, s’ha emportat  el premi a la millor direcció.

El jurat integrat per Claudia Guillén, Judith Colell, Felipe M. Guerra, Joan Vila i Raquel Sastre ha premiat també el guió de Family Dinner, la fotografia de Viejos i la interpretació protagonista de Megalomaniac, a més dels efectes especials de Project Wolf Hunting, a més d’atorgar altres premis en seccions paral·leles i el guardó en la secció oficial de curtmetratges al canadenc 11-33.

Al llarg de tots els dies, el festival ha fet plens absoluts en sessions com la inauguració amb Mad Heidi, de la que ja va informar elBaix.cat, així com en la projecció d’altres produccions. Encara pendents de la xifres finals, les entrades venudes superaven ja en un 37% el rècord de l’any anterior.

Font: Terror Molins

Fotografia: Consorci de Turisme del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here