CCOO, una de les organitzacions que integren el Fòrum Social del Baix Llobregat, ha informat que centenars de persones de la comarca van participar aquest dijous, 17 de novembre, en una concentració davant el CUAP de Sant Ildefons, a Cornellà de Llobregat (a la fotografia).

Les persones concentrades compartien les reivindicacions del FSBLL, de les que ja va informar elBaix.cat, que planteja que es destini el 25 % del pressupost sanitari a l’atenció primària, tal com recomana l’OMS.

L’acte va comptar amb la presència de representants de les diferents organitzacions progressistes del Fòrum, així com de força mitjans de comunicació.

Entre les persones assistents, es trobava la presidenta del grup parlamentari d’En Comú Podem al Parlament de Catalunya, Jessica Albiach. La dirigent dels Comuns va explicar que era a Cornellà, ”Amb la sanitat pública i l’atenció primària sempre. Enfront dels qui les maltracten avui he acompanyat la gent del Baix Llobregat i del Fòrum Social per reclamar el 25% del pressupost de Salut per a la Primària. Serà una de les nostres exigències per als propers pressupostos”.

El Fòrum Social del Baix Llobregat ha destacat la “bona participació a la concentració al CUAP de Sant Ildefons de Cornellà” i ha afirmat: “Seguirem defensant l’increment de la dotació pressupostària de la sanitat, especialment de l’atenció primària al Baix Llobregat i a tota Catalunya”.

Fonts i fotografia:  CCOO- Baix Llobregat, Fòrum Social del Baix Llobregat i En Comú Podem

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here