El Consell Esportiu de la comarca celebra el seu 40è aniversari amb una exposició fotogràfica, al Parc Esportiu Llobregat, a Cornellà de Llobregat.

L’exposició “40 anys de Consell Esportiu del Baix Llobregat” és un recorregut en imatges en agraïment a tothom que durant aquests darrers 40 anys ha abraçat l’esport amb força; ha estat el resultat d’una recerca històrica documental per reconstruir la vida de l’entitat durant els seus quaranta anys de trajectòria.

La mostra serà a Cornellà fins el mes de març i, a partir d’aleshores recorrerà de forma itinerant tots els municipis de la comarca.

Xavier Pujadas, comissari de l’exposició, explica que s’ha elaborat en base a tres fonts: una recerca documental de sis mesos de durada en mitjans de l’època; una segona font constituïda per entrevistes en profunditat a personalitats de referència dels primers 40 anys de vida de l’entitat; i altres fonts d’imatges cedides pels diferents ajuntaments de la comarca.

La inauguració de l’exposició va tenir lloc el passat dimecres,16 de novembre: hi van intervenir Eva Martínez, presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Salvador Valls, predient del Consell Esportiu, Antonio Balmón, alcalde de Cornellà, i Jaume Domingo, president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya.

El Consell Esportiu del Baix Llobregat és una entitat privada sense ànim de lucre, creada el 1981, que té com objectiu principal fomentar, promocionar i organitzar l’activitat física i esportiva amb valors a la comarca del Baix Llobregat.

Font i fotografia: CEBLLOB

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here