Sant Joan Despí, en arribar el mes de novembre, alça encara més la veu en contra de les violències masclistes. Amb motiu de la celebració del Dia Internacional per l’erradicació de la violència vers les dones el dia 25, a la ciutat es multipliquen les propostes i les activitats reivindicatives, formatives, conscienciadores, esportives, educatives, que fan de Sant Joan Despí un clam per avançar en l’eliminació de la violència que pateixen les dones.

D’entre les propostes d’aquest any, en desataca la presentació aquest dimarts, 22 de novembre, al Centre d’Empreses Fontsanta, d’una nova eina al servei de les dones de la ciutat: el Cercador de Dones Expertes. Una iniciativa emmarcada dins el projecte Trencant la bretxa digital.

El mateix dia 25, a les 5 de la tarda, es llegirà el manifest reivindicatiu davant l’Ajuntament. També tenen lloc dos tallers adreçats a joves sobre amor, rols i estereotips de gènere, l’obra Sex toy, la rebelión de las muñecas, el dia 26, i el dia 29 la xerrada feminista Violencia sexual, pornografía y prostitución: realidades, mitos y propuestas éticas, a càrrec d’Amelia Tiganus.

El dia 27, Sant Joan Despí se sumarà a la IX Marxa del Baix Llobregat contra la violència masclista que acabarà al parc de Torreblanca.

Font i fotografia: Ajuntament de Sant Joan Despí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here