En una assemblea celebrada la setmana passada, els i les membres de Marea Blanca d’Abrera van acordar presentar una moció al ple municipal demanant que el govern porti al ple de l’Ajuntament el procediment de modificació urbanística per cedir terrenys a la Generalitat de Catalunya on es pugui ubicar un nou ambulatori, quer també exerceixi les funcions d’un CUAP per al Baix Llobregat Nord.

Marea Blanca ha recollit signatures per tal que, d’acord amb el procediment fixat en el Reglament de Participació Ciutadana d’Abrera, la moció arribi al Ple municipal.

En la moció també es reclama a l’ICS la reducció de les llistes d’espera en atenció primària a Abrera i la priorització de l’atenció presencial davant de qualsevol modalitat telemàtica.

En la mateixa assemblea es va acordar sol·licitar una reunió amb el comitè  d’empresa de l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell per conèixer la seva valoració sobre el funcionament del centre hospitalari.

L’activitat de la Marea Blanca reprodueix al Baix Llobregat Nord el neguit de la ciutadania de la comarca pel funcionament de la Sanitat pública. El Fòrum Social del Baix Llobregat, tal com va informar elBaix.cat, va organitzar el passat dia 17 una concentració de protesta davant el CUAP de Sant Ildefons de Cornellà, i els professionals de l’Hospital de Sant Boi, aquesta mateixa setmana, denunciaven esperes de més de 12 hores al servei d’urgències.

Font: Marea Blanca d’Abrera

Fotografia: Vilapress

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here