El jutge ha condemnat a sis mesos de presó i una multa de 1.350 euros pels delictes d’atemptat contra els drets i les llibertats i lesions al taxista que va colpejar i insultar tres noies per la seva condició sexual. Alhora ha establert que el condemnat pagui una indemnització de 1.616 euros a les víctimes.

Els fets van passar a la discoteca Row de Gavà, la nit del 3 al 4 de març de 2019 quan, segons la sentència, l’home va estacionar el seu vehicle “de forma intencionada” a l’aparcament de la sala de festes i va increpar de forma reiterada una parella de dues noies que estava fent-se un petó titllant-les de “marranes”, entre d’altres insults. En demanar-li explicacions, l’home va baixar del taxi i va agredir a  la parella i a una altra jove que es trobava a l’indret.  Va agafar una noia pel canell, li va clavar un cop de puny a la cara i la va tirar a terra. També va agredir a la seva parella i a una altra noia que s’hi va apropar.

La sentència assenyala que l’home havia expressat una ideologia manifestament xenòfoba i intolerant amb relacions d’un mateix sexe a les seves xarxes socials.

El jutge ha absolt les noies de qualsevol delicte, ja que estaven acusades pel taxista, en considerar que la versió de l’home “no era creïble”.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here