La Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat mostren al Parc Esportiu del Llobregat, d’aquesta ciutat, l’exposició-joc “Consum Conscient” (a la fotografia) per difondre entre els joves aspectes bàsics per una compra responsable.

L’exposició, que es pot visitar fins el 14 de desembre, inclou panells expositius i un joc interactiu accessible des del mòbil que proposa reptes en relació al procés de compra.

La mostra, produïda per la Diputació de Barcelona a través de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social, introdueix diversos conceptes vinculats amb el consum d’una manera lúdica i divertida, mitjançant la immersió de les persones visitants en una realitat paral·lela a través del joc virtual.

L’exposició està dissenyada per espais entorn dels 100 metres quadrats, on s’agrupen una vintena de panells, com a suport físic, que reprodueixen els principals elements vinculats amb la compra: els tiquets, les factures, les promocions d’oferta especial, els caixers automàtics i bancs on treure diners, les oficines d’informació als consumidors, etc.

L’objetiu és incidir directament en l’educació sobre el consum de productes i serveis d’adolescents i joves.

Font i fotografia: Diputació de Barcelona i Ajuntament de Cornellà de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here