La plataforma del Prat de Llobregat, Gent del Fang, no perdona als que, segons ells, volen destruir el seu territori, el Delta del Llobregat. Si fa uns dies expressaven la seva protesta davant els caps de llista del PSC i Junts per Catalunya al Prat, ara han emès un dur comunicat en relació a unes declaracions del candidat socialista a l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni.

Collboni, va respondre aquest passat dimecres amb un contundent “sí” a la pregunta de si el PSC considera “primordial” l’ampliació de l’aeroport del Prat en els propers anys.

Les declaracions de Collboni van tenir lloc a l’Hotel Palace de Barcelona, en el marc d’una acte del Fòrum Nueva Economia, davant, segons el comunicat, d’una nodrida representació tant del seu partit com de Junts per Catalunya. A la sala l’escoltaven, a més de dirigents socialistes com l’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, l‘exalcalde de Barcelona per CIU Xavier Trias, possible proper candidat de Junts. Segons Gent del Fang, la destacada representació de Junts no va passar per alt als periodistes, que van demanar a Collboni si pensava pactar un govern de Barcelona amb Junts en la propera legislatura, cosa que Collboni no va descartar.

La Gent del Fang reclama a Collboni que “en lloc d’insistir en propostes especulatives fallides, que amenaçarien el nostre territori, es centri en treballar per millorar la vida de la gent de la seva ciutat”, que és Barcelona.

La Gent del Fang es suma, doncs, als cada vegada més nombrosos cercles d’opinió que donen per fet un pacte entre el PSC i Junts a la ciutat de Barcelona, i a diversos municipis del Baix Llobregat, després de les eleccions de maig de 2023.

Font: La Gent del Fang

Fotografia de Collboni i Trias: Beteve

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here