Del dimarts, 6 de desembre, fins el dijous, dia 8, Castelldefels viu una nova Festa Major d’Hivern , que recupera la presencialitat i, després de 2 anys d’absència a causa de la pandèmia, torna a anar acompanyada de la Fira Medieval Castrum Fidelis, que arriba a la seva vuitena edició.

La Festa major d’Hivern es presenta amb un ampli ventall d’activitats. Gran pes del programa recau sobre les espatlles de l’Agrupació de Cultura Popular (ACPC), encarregada de posar de manifest al carrer l’expressió cultural tradicional del país: diada castellera, grallers, Cercavila amb balls populars o el Correfoc.

Les actuacions musicals inclouen els concerts dels grups Big Mouthers, i Badulaque80 i també cant coral. El dimecres 7 de desembre es farà una jornada de portes obertes del Castell i del Centre d’interpretació de la història i la pirateria ( Piràtia).

La recreació medieval al Castrum Fidelis

D’inspiració medieval i en combinació amb la tradicional Festa Major d’Hivern, el programa del Castrum Fidelis integra nombroses activitats. Entre elles, el Mercat medieval, actiu durant tots els dies de la Fira, jocs medievals, etc.

També s’ofereixen diversos espectacles de recreació històrica entre els quals destaca el torneig de cavallers al parc de la Muntanyeta, espectacles de foc i circ, bufons i dracs, tallers medievals en anglès amb el comerç local, activitats dirigides al  més petits o música medieval itinerant.

Font i fotografia: Ajuntament de Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here