Des del passat 16 de novembre i fins el dia 8 de gener, es pot visitar a Torrelles de Llobregat, a les instal·lacions de Catalunya en Miniatura, l’espectacle Lumagica.

El parc compta amb un recorregut d’aproximadament una hora i mitja a peu. És ple de figures interactives de gran format fetes amb llums de colors i efectes especials. Aquestes figures representen animals i motius de tot el món i han estat disposades al llarg del recorregut agrupades segons els diversos continents. Cada vegada que el visitant travessa un dels túnels màgics de llum apareix en un nou continent ple d’animals, llums, sons i olors que el transporten a cada espai geogràfic. En el món de Catalunya en Miniatura es poden veure les maquetes de molts dels edificis representatius del país il·luminades i mapejades expressament per a l’ocasió (a la fotografia).

La visita inclou un mercat gastronòmic nadalenc amb una oferta variada de menjars de tot el món.

Abans de finalitzar el recorregut les persones visitants trobaran l’espai destinat a la Carta dels desitjos i a l’Acció responsable.

Les instal·lacions compten amb un pàrquing gratuït per a 600 vehicles. L’accés està disponible cada dia de la setmana  a partir de les 6 de la tarda. Les entrades es poden adquirir al web www.lumagica.es o a través de la plataforma Atrapalo.

Catalunya en Miniatura ha estrenat aquest novembre una nova maqueta on es veuen representades les construccions de pedra seca. La reproducció és obra de l’artista Jaume Deu Roig. La pedra seca, amb molta presència al Baix Llobregat, és Patrimoni Immaterial de la Humanitat declarat per la UNESCO ara fa quatre anys.

Font i fotografia: Equip Lumagica Spain

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here