Carlos Carrizosa (a la fotografia), president de Ciutadans a Catalunya, va visitar aquest diumenge, 4 de desembre, la Fira Avícola del Prat de Llobregat, al costat de l’alcaldable d’aquest partit, Jordi López, i de l’actual portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament, Antonio Miquel.

Carrizosa va declarar que veu “possible” l’ampliació de l’aeroport del Prat si es “respecta el medi ambient” i va defensar que la segona pista suposaria “un benefici per tots, “per Espanya i per Catalunya”. El líder de Ciutadans va explicar que veu amb bons ulls la possibilitat que s’introdueixi l’ampliació d’aquesta infraestructura en la negociació dels pressupostos, tal com han plantejat el PSC i Junts per Catalunya, en contra de l’opinió de l’altre partit que negocia els pressupostos amb el Govern, En Comú Podem. De fet, fa poques setmanes, tal com va informar elBaix.cat, PSC, Junts, Ciutadans, PP i Vox van votar al Parlament a favor de l’ampliació de l’aeroport.

Carlos Carrizosa no va tenir més remei que referir-se també a la greu crisi que viu Ciutadans, i que, segons les enquestes, els està portant a la seva desaparició. El darrer episodi ha estat l’anunci del portaveu al Congrés de Diputats, Edmundo Bal,  de presentar una candidatura alternativa a l’actual presidenta del partit, Inés Arrimadas, molt qüestionada per la militància. Carrizosa, arrenglerat amb Arrimadas, va instar Edmundo Bal a presentar una candidatura “d’unitat” amb Arrimadas de cara el proper congrés del partit que ha de tenir lloc entre el 13 i el 15 de gener. La crisi de Ciutadans està també instal·lada a Catalunya, on el partit viu el trencament del grup municipal de Barcelona i la fuga de regidors i regidores en molts municipis de Catalunya, entre els que n’hi ha un bon grapat del Baix Llobregat.

Font: ACN

Fotografia: CCMA

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here