Les desqualificacions en la política espanyola no s’aturen. La portaveu del grup socialista al Senat, la baixllobregatina Eva Granados (a la fotografia), va acusar el PP, aquest diumenge, 4 de desembre, des de Sant Andreu de la Barca, de tenir una “actitud antisistema i anticonstitucional”. Ho va fer al costat de l’alcaldessa socialista de la localitat, Ana Alba que governa Sant Andreu amb un pacte amb un altre dels partits de la dreta espanyolista, Ciutadans.

Eva Granados va instar el PP a reprendre les negociacions per renovar el Consell General del Poder Judicial. Aquest diumenge feia quatre anys que la cúpula del poder judicial està pendent de renovació, en clara vulneració del que estableix la Constitució. Per aquest motiu, Granados ha exigit al líder del PP “que compleixi la Constitució”. Segons el PSC, el PP “està atemptant contra la sobirania popular i un Govern legítim”. Així doncs, el PP , que tant ha acusat Unidas Podemos i els partits independentistes d’incomplir la Constitució, seria qui, segons els socialistes, l’està vulnerant.

D’altra banda la senadora va celebrar que els Pressupostos generals de l’Estat pel 2023, elaborats pel Govern del PSOE i Unidas Podemos, tinguessin el suport d’onze formacions en el Congrés de Diputats i va afegir que espera que els suports s’ampliïn al Senat.

Font: El Independiente i CMMA

Fotografia: RTVE

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here