Entre el dimarts, 6 de desembre, i el dia 8, dijous, tindrà lloc la 76a Fira de la Puríssima a Sant Boi de Llobregat.

Aquesta edició recupera la plena normalitat després de la pandèmia i vol ser la més sostenible de la història.

L’aposta de Sant Boi per la sostenibilitat es concreta en tres elements: una gran exposició de vehicles elèctrics, el subministrament d’energia d’origen verd i local a totes les parades del recinte, proporcionat per la comercialitzadora pública Barcelona Energia, i la difusió a l’exposició municipal dels valors saludables i sostenibles de la natura local.

Un any més, la Fira de la Puríssima ha contractat el 100 % dels seus espais. En aquesta edició comptarà amb 480 expositors (un 3’5 % més que l’any passat) que ocuparan 12.000 metres quadrats de superfície. L’organització espera un impacte econòmic global superior als 7’6 milions d’euros registrats en l’edició de 2021.

El cartell de la Fira s’ha escollit a partir d’un encàrrec col·lectiu a la classe de 2n de Batxillerat Artístic de l’Institut de Camps Blancs. L’autora és una jove de 16 anys, Blanca Pavón.

Una de les novetats d’enguany és l’obertura d’un aparcament dissuasori totalment gratuit, ubicat a la confluència de la Ronda de Sant Ramon i el carrer Baldiri Aleu, amb capacitat per a uns 400 vehicles.

Font i fotografia: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Fotografia: Consorci de Turisme del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here