L’Ajuntament de Pallejà continua avançant en els treballs forestals a l’entorn de la zona d’esbarjo de la Torroja. La intervenció (a la fotografia) es dirigeix a la prevenció dels incendis forestals i a la millora de la biodiversitat.

L’equip tècnic municipal continua a bon ritme l’execució de les tasques de manteniment. L’actuació està coordinada per l’Ajuntament de Pallejà, amb el suport de la Diputació de Barcelona, amb la finalitat de millorar l’estabilitat de la massa forestal, protegint la fauna i la flora i reduir al mínim el risc d’incendi.

L’acció es fonamenta en una aclarida forestal amb gestió controlada i selectiva del pi blanc, trituració de restes sobre terreny i estassada de sotabosc. La fusta extreta es gestionarà com a biomassa i s’aprofitarà com a combustible d’origen vegetal, contribuint també a l’ús de recursos de proximitat i renovables per reduir les emissions causants del canvi climàtic.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Pallejà està convençut que la gestió forestal és una eina bàsica i fonamental per a la correcta gestió de l’espai forestal i agrari del municipi.

Font i fotografia: Ajuntament de Pallejà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here