Aquest passat dissabte, dia 3 de desembre, l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, va presentar públicament la seva candidatura a l’alcaldia en les eleccions de maig de 2023 en un acte celebrat a la Plaça Batista i Roca de la seva ciutat.

Hi era present l’anterior alcaldessa i actual ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, i altres dirigents socialistes de la comarca com l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz.

L’alcaldessa de Gavà va exposar quines són les seves prioritats: “Habitatge, seguretat i carrers nets”, uns temes semblants als que partits com Junts, PP o Ciutadans declararen com a objectius dels seus programes electorals. Segons fonts properes als socialistes, la seguretat i la neteja apareixen com a preocupacions de la ciutadania a la majoria d’enquestes realitzades.

Badia va afirmar que “Nosaltres volem un ciutat igualitària justa i progressista”. Va afegir que “Només el PSC pot garantir un horitzó de futur i prosperitat per a la nostra ciutat”.

Gemma Badia s’enfronta, però, a una certa contestació ciutadana per la seva política que alguns qualifiquen de poc respectuosa amb el medi ambient i el territori . Fa pocs dies, elBaix.cat informava que la Plataforma contra el Pla de Ponent ha portat el tema a la justícia. I a la comarca, el posicionament del PSC a favor de l’ampliació de aeroport del Prat, que tantes molèsties ocasiona als veïns de Gavà-Mar, i a favor d’impulsar un hub agroalimentari al costat de Sant Boi i Viladecans, ha aixecat la protesta dels grups ecologistes. Partits com ERC i En Comú Podem qüestionen aquestes polítiques. Malgrat tot això, Badia es va mostrar convençuda que obtindrà “una majoria inapel·lable” a les eleccions municipals de 2023.

Font i fotografia: PSC-Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here