Totes les entrades exhaurides al pavelló Joan Carles Navarro de Sant Feliu de Llobregat per veure aquest dimarts, 6 de desembre, el partit entre Barça Santfeliuenc  i Spar Girona de la Lliga d’Honor de bàsquet femení Endesa (a la fotografia) . TV3 el va transmetre en directe.

I el Barça CBS no va decebre. Va derrotar a un dels equips favorits per guanyar la Lliga, el Girona, en el derbi català, per 70 a 67. L’equip continua sense conèixer la derrota al pavelló de Sant Feliu.

Les gironines, que aspiraven al liderat en solitari, van anar a remolc des del 2n quart i es van apropar en el marcador al final del partit. Però la reacció va ser insuficient.

La victòria  aporta un gran prestigi al Barça CBS, que en la seva primera temporada a Primera, es va col·locar aquest dimarts al capdamunt de la classificació, empatat amb el mateix Spar Girona, el Casademont, l’Avenida, el València i el Guernika

Abans de començar el partit va rebre un sentit homenatge la Maria Planas, entrenadora pionera del bàsquet català, inclosa en el Hall of Fame de la FIBA. Les exjugadores i ara dirigents dels dos equips, Núria Martinez i Laia Palau li van lliurar uns obsequis.

Fotografia: L’Esportiu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here